Vragen?

Bel: 0636174835 of mail:  

sportplezier@outlook.com

Wat is Gelders Sportplezier

Gelders Sportplezier!

Gelders Sportplezier biedt verschillende lessen in groepsverband waarbij 'Plezier' een hele belangrijke plaats inneemt. Gelders Sportplezier hebben wij bedacht om mensen plezier in sport en bewegen te laten ervaren. Hierbij willen wij op verschillende doelgroepen inspelen. Als eerste gaat dit om zaal groepslessen en Walking Bootcamp lessen.

In de lessen wordt onder begeleiding van een gecertificeerde Sport Instructeur zowel je conditie als je kracht verbeterd. Een breed scala aan leuke oefeningen en diverse trainingsmethodieken worden gebruikt om de deelnemers in conditie te brengen en leuk met elkaar te laten sporten. Kortom, je bent lekker binnen aan het trainen met een leuke groep!

Je hoeft niet bang te zijn dat de instructeurs je onverantwoorde oefeningen laat uitvoeren. We bespreken van te voren jouw sportverleden en eventuele blessures of klachten. We passen de les zo aan dat je altijd lekker kunt sporten! Doe mee en sport lekker in de zaal of buiten met een leuke groep!

Missie en Visie

Missie:

Gelders Sportplezier is de sportaanbieder waarbij plezier in sport en bewegen centraal staat!

Bij iedere doelgroep en sportprogramma willen wij allereerst jou plezier in sport en bewegen laten ervaren. Afhankelijk van het sportprogramma kan er daarnaast ook aan (persoonlijke) doelstellingen als conditie, kracht, fitheid en/of afvallen gewerkt worden binnen Sportplezier.

Wanneer je plezier in Sport en bewegen ervaart, is dit de enige mogelijkheid om een leven lang actief te blijven!

Visie:

Gelders Sportplezier wil middels plezier in sport en bewegen de inwoners van Arnhem en omgeving actief in beweging krijgen. Zowel de 50+er als 65+er maar ook volwassenen kunnen plezier in sport ervaren bij onze diverse activiteiten en sportmogelijkheden. 

Sport volleybal gymzaal

Top