Vragen?

Bel: 0636174835 of mail:  

sportplezier@outlook.com

Wij zijn de instructeurs!

Vanuit onze interesse voor sport, voeding en gezonde leefstijl, maar vooral het plezier in Sport en Bewegen (laten) ervaren zijn we tot dit idee gekomen: sportlessen waarin plezier echt centraal staat. Daaruit is ons bedrijf Gelders Sportplezier voortgekomen. 

IMG 20171112 WA00071

Annelies van Gelder

Even voorstellen

Ik ben Annelies van Gelder en ik ben één van de twee instructeurs van Gelders Sportpezier. Ik ben 29 jaar en woonachtig in Arnhem. Zelf sport ik al vanaf jongs af aan met veel plezier. Ik doe inmiddels al ruim 18 jaar aan voetbal. De afgelopen 7 jaar bij VDZ in Arnhem. Naast veldvoetbal doe ik aan hardlopen en fitness, voornamelijk wanneer het voetbal stil ligt. Sporten die ik het liefst doe zijn spel en bal sporten.

Ik werk al zo’n 7 jaar voor Sportservice Ede waar ik als buurtsportcoach verantwoordelijk ben voor het opzetten van sport en spel aanbod en projecten. De afgelopen jaren heb ik 50+ sportlessen gegeven en gemerkt hoeveel plezier dit voor de deelnemers (en mij) oplevert. Hieruit is het idee van ons bedrijf ontstaan. De afgelopen jaren heb ik mij met veel plezier extra geschoold om mezelf te blijven ontwikkelen.

20171102 094346

Opleidingen

-     HBO Sport Gezondheid & Management.

-     Gewichtsconsulent.

-     Fitness Trainer A.

-     Galm Docent.

-     Bewegingsdeskundige seniorensport.

Mijn scholing begon met de opleiding Sport, gezondheid en management op de HAN in Nijmegen waarbij ik mijn Bachelor of Health heb behaald dat mij een uitstekende basis gaf om in mijn werkveld aan het werk te gaan. Na mijn studie te hebben afgerond ben ik fulltime als Buurtsportcoach gaan werken. Ik heb veel les gegeven aan 50+ groepen. Ik heb mij met verschillende opleidingen en cursussen verder ontwikkeld als sport en voeding professional. Ik heb mijzelf in de loop van de jaren geschoold op vele vlakken, zoals gewichtsconsulent, Fitness Trainer en Galm docent. Ik ben er van overtuigd dat ik nooit uitgeleerd ben. Elke nieuwe ervaring geeft je weer dat beetje extra kennis dat je meeneemt naar de volgende ervaring.

voeding icoon
 Voedingsadvies
Diëten geeft vaak een tijdelijk resultaat, maar zodra je stopt met het dieet verval je weer in je oude patroon. Daarom leer ik mijn klanten een gezond voedingspatroon aan die je ook lang kan volhouden. Je krijgt tips waarmee je stap voor stap je oude patroon doorbreekt en een gezond voedingspatroon aanleert. Het advies wordt helemaal persoonlijk op jou afgestemd. Dit kan in combinatie met ons sportprogramma.
 
 
groeps sport les
Groepslessen 50+
Sport je graag in een groep met voornamelijk leeftijdsgenoten? Wij nemen je mee in onze sportlessenreeks waarbij je heel veel plezier ervaart. Wij zorgen ervoor dat u kunt werken aan uw gezondheid, kracht en conditie om zo uw grenzen te verleggen. De groepen worden zo ingedeeld dat men hetzelfde sportniveau heeft en iedereen goed mee kan doen in de les. We kunnen de lessen zelfs persoonlijk toespitsen op jouw persoonlijke voorkeur. 
 
WandelSchoenen Bovenkarspel1
 
Walking Bootcamp
Zoals de naam het al zegt: Walking bootcamp is niet hardlopen maar stevig wandelen. We proberen naar de 6 km per uur te trainen. We doen low impact kracht oefeningen. Dit betekend dat er niet gerend en gesprongen wordt maar er stevig door gewandeld wordt met tussendoor vele verschillende oefeningen met eigen lichaamsgewicht en bijvoorbeeld dynabands. Uiteraard kunnen de oefeningen aangepast worden op niveau.
 

 

Jordy Soer

Ik ben Jordy Soer, 27 jaar en woonachtig in Arnhem. Net zoals mijn collega ben ik een enthousiaste sporter en heb talenten op vele vlakken. Voorheen heb ik op hoog niveau getennist maar daar ben ik al vroeg vanaf gestapt. Ik ben ook een vervend voetballer en speel al vanaf mijn 6de bij de club D.V.O.L in Lent. Ik ben ook erg actief in de sportschool waar ik veel aan krachttraining doe. Daarnaast loop ik zelf in de rustige periodes veel hard. Ik vind het heel leuk om sportles te geven aan 50+ groepen. Juist deze groep waardeerd onze inzet enorm. .

jordy soer

Opleidingen                                                                                      

-     HBO Sport, Economie en Communicatie.                                          

-     HBO Sport, Gezondheid en Management.                                         

-     Fitness Trainer A.                                                                               

-     Bewegingsdeskundige Seniorensport                                                                                                                                                                

Ik ben als eerst begonnen met de opleiding Sport, Gezondheid, Management aan de HAN in Nijmegen waarna ik de opleiding Sportmarketing en communicatie heb afgerond in Tilburg. Ik had altijd al een passie voor sport en wilde dit kunnen combineren in mijn werkveld. Ik kwam er al snel achter dat ik liever zelf bezig was met sport dan het commerciele aspect ervan. Ik ben mij daarom destijds gaan omscholen. Ik had al veel kennis op het gebied van sport, voeding en begeleiding. Ik heb mij in de afgelopen jaren met veel plezier  omgeschoold tot fitness trainer en Bewegingsdeskundige Seniorensport.              

Opleidingen 2000
fitvak
ftgBannerSeniorensport
Galmlogo
Top