Vragen?

Bel: 0636174835 of mail:  

sportplezier@outlook.com

Walking Bootcamp is speciaal voor iedereen die het liefst buitensport, maar ook heel goed voor iedereen die al de hele dag binnen zit. Tijdens het lekkere buiten sporten doen we een combinatie van (snel)wandelen, conditie en krachttraining. Soms komt er ook een spelvorm voorbij om het plezier in de lessen zeker niet te vergeten!

Wees niet bang dat je te weinig conditie hebt, want daar gaan we aan werken!

Waarom Walking Bootcamp?

  • Bootcamp ontspant en jij ontsnapt aan de dagelijkse stress
  • Bootcamp traint jouw afweersysteem en uithoudingsvermogen
  • Bootcamp zorgt voor buiten actief met plezier in een leuke groep.
  • Bootcamp heeft positieve invloed op hart en bloedsomloop, diabetes, cholesterolgehalte, ademhaling en longen
  • Bootcamp zorgt voor een betere conditie, meer kracht en flexibiliteit.

 

Zoals de naam het al zegt: Walking bootcamp is niet hardlopen maar stevig wandelen. We proberen naar de 6 km per uur te trainen. We doen low impact kracht oefeningen. Dit betekent dat er niet gerend en gesprongen wordt maar er stevig door gewandeld wordt met tussendoor vele verschillende oefeningen met eigen lichaamsgewicht en bijvoorbeeld dynabands. Uiteraard kunnen de oefeningen aangepast worden op niveau.

We bieden Walking Bootcamp aan in Arnhem op twee locaties (Sonsbeek en de Rijkerswoerdseplassen) en in Elst op één locatie (Park Lingezegen). Klik hier voor de dagen en tijden.

Voor de Walking Bootcamp kun je zelf kiezen of je je sport kleding aan trekt of lekker zittende wandelkleding draagt. Zorg dat je een broek draagt die niet te strak zit.Ook qua schoenen is de keuze tussen hardloopschoenen (lage) wandelschoenen of iets er tussen in mogelijk. Houdt bij je kleding keuze rekening met het weer.

walking bootcamp 50 plussers 3
walking bootcamp 50 plussers
walking bootcamp 50 plussers eindspel

 

 

Top