Vragen?

Bel: 0636174835 of mail:  

sportplezier@outlook.com

Hieronder vindt je uitleg over het aanbod van de zaal sportlessen die wij geven aan alle groepen. Alle groepen hebben 1 x per week les. Je kunt ervoor kiezen om vaker dan 1 x per week mee te doen met een andere groep. Een overzicht van de abonnementen vindt je hier. 

Zaallessen Sportplezier

Dit is een les waarbij er na de warming-up eerst een half uur aan de conditie en kracht van de deelnemers gewerkt wordt. De kracht en conditie oefeningen zijn heel divers. Meer informatie over deze oefeningen vindt u terug bij 'krachttraining/conditie'.

Vervolgens staat het 2e half uur telkens in het teken van een ander sport/spel aanbod. Dit kunnen reguliere sporten zijn zoals volleybal, basketbal, badminton maar ook leuke spelvarianten hierop zoals knotshockey. Hierdoor ervaart u steeds meer nieuwe en plezierige sporten. Een greep uit deze sporten met foto's vindt u terug bij 'Sporten/spel'

Na de kernsport sluiten we af met een cooling down zodat uw spieren weer tot rust komen en blessures worden voorkomen. 

 De groepen sporten het hele jaar door. Alleen tussen kerst en oud en nieuw en met bijzondere feestdagen (Pasen, koningsdag, Bevrijdingsdag, hemelvaart en pinksteren) zijn er geen lessen. Omdat tijdens de zomervakantie de zalen gesloten zijn voor onderhoud vinden er dan speciale lessen plaats (een keer sportief wandelen, zwemmen in klarenbeek, walking bootcamp, fietstocht, bezoek aan outdoor fitness rijkerswoerd etc.).

50 plus sport zaal kracht 2
50 plussers sporten sport en spel
50 plus sport zaal kracht

 

We proberen om de lessen voor iedereen leuk te houden. Je kunt hier jouw sport opgeven die we in de zaalles terug proberen te laten komen. Dit is voor degene die al lid zijn bij ons. 

 

Welke sport wilt u graag terug zien in de zaal?

Naam
Ongeldige invoer

Welke sport wit u graag terug zien in de les
Ongeldige invoer

Heeft u verder nog vragen? stel ze dan gerust via het contact formulier. U kunt ons ook bellen of mailen.

 

Top